Snälla, snälla Sverige

Jo, så är det. Sverige tillhör det GODA landet som skänker pengar till projekt som vi ibland inte har någon kontroll över. Och det kan ju kännas lite jobbigt, att inte ha kontroll. Så nu ska den nya regeringen räkna in låneavskrivningarna också, i biståndet. På det sättet sparar man en miljard. Som kan användas till att sänka skatterna i Sverige.

Så snälla är vi.

En i mängden?

På onsdag är det dags för första KF-mötet. (My ambitions are killing me!) Till lågvattenmärkena hör sverigedemokraternas budgetförslag: "Verkligheten visar (sic!) att ett tryggt och välmående Malmö inte går att förena med ett mångkulturalistiskt Malmö. Vi måste välja, och för oss sverigdemokrater är valet enkelt."

Vilken verklighet pratar vi om? Finns det en särskild sverigedemokratisk verklighet som jag inte ser?

Och vilken kultur är den rätta? Om vi inte gillar många olika typer av kultur, vilken ska vi bestämma oss för? Och vem är det som bestämmer?

Förresten ser jag på SR att de startat en Malmö-kanal. Alla pratar skånska! Är den här typen av kultur sd förespråkar?

JAG VÄGRAR VARA EN I MÄNGDEN!

Bli en del av lösningen

Jo, det spelar faktiskt stor roll vad du själv gör. Här finns en hel del tips

Samsung vinner silver!

I Sydsvenskan 8 november kan man läsa att Samsung återintroducerat sin tvättmaskin "Silver Wash", med inbyggda silverstavar som desinficerar tvätten så att den inte ska lukta illa. Samsung förstår inte kritikerna som säger att de ska dra tillbaka maskinerna för att silver är miljöfarligt.

"– Silver har använts i sjukvården länge. Det har god antibakteriell effekt, säger Ove Öhrn, nordisk försäljningsdirektör för vitvaror på Samsung."

Silver är ju inte det enda med god anti-bakteriell effekt, vi väntar nu med spänning på nästa Samsung-maskin "Chlorine Wash", med inbyggda klorin-stavar eller varför inte "Radioactive Wash".


Det skulle kunna låta såhär:

– Strålning har använts inom sjukvården länge. Det har god antibakteriell effekt....

Är det då inte oansvarigt att använda det bara för att göra kläder lite renare?

– Det här är inte en marknadsföringsgimmick. Det är för att kläder inte ska lukta så illa om man använder energisnåla maskiner.


hehe

http://sydsvenskan.se/sverige/article194512.ece


RSS 2.0