Orealistiskt

Angående regeringens nya "vi måste sänka utsläpp av växthusgas med 30%" - varför inte sätta målen ännu högre;
- 100 % minskning av växthusgaserna (inkl djurfisar)
- 100 % minskning av världssvälten
- 0 % dålig humor i TV4

Alltså, visst låter det nice att regeringen vill minska utsläpp av växthusgaserna med 30 % till år 2020. Men om man inte avsätter NÅGRA pengar alls till att minska dem, så är det ju inte särskilt trovärdigt.

Nej, förlåt, de ska ju ersätta den med kärnkraft.......... fast kärnkraften kan ju bara ersätta uppvärmningen... Transporterna då? Just det, de ska bygga motorvägar runt Stockholm och genom Skåne.... DET kommer säkert att få ner utsläppen.


Kommentarer
Postat av: Johan H

0% dålig humor i TV4 är sannolikt det som är svårast att uppfylla.

2006-12-20 @ 09:18:53
URL: http://johan-hellstrom.blogspot.com
Postat av: Ulf Weiss

Varenda gång jag kommer ner till Malmø reatar jag mig på att många kør som lusekofter. Om det satt fyra i varje bil kunde de tre visa de andra hur man kør. Som en liten liten vinst skulle det dessutom blif færre bilar. Men klart då tjænar inte Borkonsortiet lika mycket.

Och en sak till: Tro inte att vattenkraft ær miljøvænligt. Var och en som skakat en vattenflaska vet hur mycket syre som binds. Vatten som står uppdæmt er næra nog døtt. Sen åker det en stund i en pelton-turbon før att sedan så still igen. Næej, jag tror att vi har att reducera med faktor tio. Sen kan vi ju alltid læra kineserna hur det går till nær de brænt ut sitt land. Det lær går fort. Hej

2007-02-09 @ 13:26:41
URL: http://resursfri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0