Samsung vinner silver!

I Sydsvenskan 8 november kan man läsa att Samsung återintroducerat sin tvättmaskin "Silver Wash", med inbyggda silverstavar som desinficerar tvätten så att den inte ska lukta illa. Samsung förstår inte kritikerna som säger att de ska dra tillbaka maskinerna för att silver är miljöfarligt.

"– Silver har använts i sjukvården länge. Det har god antibakteriell effekt, säger Ove Öhrn, nordisk försäljningsdirektör för vitvaror på Samsung."

Silver är ju inte det enda med god anti-bakteriell effekt, vi väntar nu med spänning på nästa Samsung-maskin "Chlorine Wash", med inbyggda klorin-stavar eller varför inte "Radioactive Wash".


Det skulle kunna låta såhär:

– Strålning har använts inom sjukvården länge. Det har god antibakteriell effekt....

Är det då inte oansvarigt att använda det bara för att göra kläder lite renare?

– Det här är inte en marknadsföringsgimmick. Det är för att kläder inte ska lukta så illa om man använder energisnåla maskiner.


hehe

http://sydsvenskan.se/sverige/article194512.ece


Kommentarer
Postat av: Alexander Lindskog

Hurra för Eslövs kommun , som i sitt informationsblad till hushållen skickar ut varningar till medborgarna att inte köpa dessa maskiner, och om man redan köpt dem inte använda denna funktion.
:)

2006-12-10 @ 23:16:43
URL: http://lindskog.blogspot.com
Postat av: Forest Gump

Den mest blåsta blogg jag läst.
Det är själv klart att silver är lika farligt som klorid ska gå och skaffa mig klorid och uranium smycken. För silversmycken visar sig vara riktigt farliga.

Läs lite om "colloidal silver" så kanske du lär dig något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0