Inga armbågar på bordet

Helgen spenderades i London. Det var helt UNDERBART att åka dit. Vi sov över hos några vänner och de skämde bort oss något alldeles fantastiskt.

Förutom en hel del champagne och allmänt mysigt helg, fick jag en blick in i framtiden. Lördag kväll gick vi till Inamo, en restaurang som tagit begreppet "Lean thinking" till en helt ny nivå. F och jag blev hänvisade till våra platser och såg att bordet såg mycket annorlunda ut. Det fanns en mus-liknande symbol på bordet och några symboler. Vi började (såklart!) genast skämta om att bordet var en interaktiv meny och att det gällde att inte röra bordet för då skulle det börja ramla in en massa rätter.

Servitören kommer bort och demonstrera hur bordet är en interaktiv meny (!) och hur vi ska röra bordet för att få in vår mat. Det var ju bara att hålla masken.

Men, det var superkul. Ingen väntetid på att få kontakt med servitörer etc. Enkel navigering och vips så hade vi drinkar på bordet. Och sedan några smårätter och en huvudrätt var. Maten var god, kanske inte det mest fantastiska jag ätit men helhetsupplevelsen var ändå otrolig. Ska Uppsala få en liknande restaurang?


Fredrik, 39 år och 364 dagar gammal
Anna, 40 år

Kommentarer
Postat av: Alf

Är avundsjuk. Så det så.

2008-11-25 @ 19:40:25
Postat av: Malin

Vilken härligt färgglad bild på er, ni ser lyckliga ut:-)



Kramar från Sverigesödern

2008-12-01 @ 10:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0